Indexatie softwarekosten Centric

19-01-2023 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Centric ziet af van de structurele en bovencontractuele indexatie van haar licenties per 1 januari 2023. Dit is de uitkomst van gesprekken met de GV Centric en mede tot stand gekomen na een advies van de VNG.

De GV Centric adviseert haar leden om een maximale tariefsverhoging van 3,7% per 1 januari te accepteren, ongeacht de geldende overeenkomst. In 2023 praten partijen verder over een eventueel eenmalige afspraak over prijscompensatie. Centric informeert haar klanten hierover per brief.

Voor meer informatie zie het bericht van de GV, op: https://www.gvcentric.nl/advies-over-indexatie-en-eenmalige-tariefsverhoging-2023/

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig