VIAG + IMG bijzondere themabijeenkomst "Common Ground" - Utrecht

Tijdstip

01-11-2017 13:00   tot   01-11-2017 16:30

Beschrijving

Tijdens de vakantieperiode heeft een delegatie van onze verenigingen zich bezig gehouden met een opdracht van de Taskforce Samen Organiseren die we vlak voor de vakanties ontvingen. We hebben u hierover in september geïnformeerd. De tekst van de opdracht vindt u hier, plus de mogelijkheid om zich op te geven!

Een korte terugblik

Een delegatie van onze verenigingen heeft zich bezig gehouden met een opdracht van de Taskforce Samen Organiseren die we vlak voor de vakanties ontvingen. We hebben u hierover in september geïnformeerd. We hebben een aantal ICT experts uit eigen gelederen samen met een aantal prominente gemeentelijke dienstverleners gevraagd om deze handschoen op te pakken. Dat hebben zij tijdens een succesvolle werkconferentie op 25 september jl. met verve gedaan. Onder de werktitel “Common Ground” hebben we de Taskforce vervolgens een voorstel gedaan en we zijn verheugd te kunnen melden dat de Taskforce met enthousiasme heeft ingestemd met dit voorstel en ons heeft gevraagd dit idee nader uit te werken. 

Hoogste tijd nu om ook u hierover te informeren. Wij zullen tijdens de gezamenlijke themabijeenkomst van IMG en VIAG op woensdagmiddag 1 november kennis delen over de resultaten en het voorstel. Er is dan uiteraard ook volop gelegenheid om vragen te stellen over de inhoud maar ook over het vervolg van Common Ground.

Wij starten het programma om 13.00 uur in Media Plaza, Jaarsbeur Utrecht. Voor bereikbaarheid klik https://www.jaarbeurs.nl/Praktisch

Programma:

(Indeling is voorlopig en kan nog wijzigen)

12:45 inloop en welkom
13:00 Presentatie over het idee wat in Common Ground is ontstaan.
14:00 Terug koppeling uit de Taskforce
15:00 Vragen die antwoorden zoeken (vragen worden nog geformuleerd) om mening en input van de aanwezigen op te halen in verschillende groepen.
16:00 Samenvatting
16:30 Afsluiting

direct opgeven kan ook door op deze link te klikken

 

Zie deze pagina voor meer informatie en bestanden in het kader van Common Ground.

Locatie

Media Plaza
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig