Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Schrijf u nu in voor de werksessies Informatievoorziening Sociaal Domein

18/03/2014

KING

Voor alle informatiemanagers, die verantwoordelijk zijn of worden voor de informatievoorziening in het sociaal domein, organiseert het programma informatievoorziening sociaal domein (VISD) regionale werksessies in samenwerking met de VNG Academie. U gaat dan concreet aan de slag met de informatievoorziening voor uw gemeente. Het resultaat van de sessies is een informatieplan van uw informatievoorziening in het sociaal domein.

 
VISD helpt gemeenten om hun informatiehuishouding op tijd aan te passen aan de nieuwe taken. Zo kunnen gemeenten deze taken straks goed uitvoeren. Alle gemeenten in Nederland werken aan de informatievoorziening in het sociaal domein. Sommige gemeenten hebben daarbij al de nodige stappen gezet.

U kunt zich nu inschrijven voor een intensief traject van regionale werksessies in april, juni, september en november. Per deelnemer wordt een bijdrage gevraagd van € 645,- excl. btw voor deelname aan de gehele reeks werksessies. Voor meer informatie en inschrijven kunt u deze website bezoeken.

Op het Work in Progress Congres op 27 maart kunt u in de VISD-sessies meer informatie krijgen over het ondersteuningsaanbod VISD, waarvan de werksessies onderdeel uitmaken. Voor meer informatie over dit congres kijkt u op www.kinggemeenten.nl.