Ordina gecertificeerd als Top Employer ICT 2014

20-03-2014 • Geplaatst in Persbericht door Alex Huisman

Nieuwegein, 17 maart 2014


Ordina heeft voor het tweede jaar op rij het keurmerk 'Top Employer ICT' ontvangen van het Top Employers Institute. Deze certificering wordt gegeven aan organisaties die zich onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap. Ordina is geselecteerd op basis van een goede score op arbeidsvoorwaarden, training & ontwikkeling, carrièremogelijkheden, cultuurmanagement en innovatie.

 

Wouter van Essenberg, directeur Human Resources bij Ordina, over de certificering: "Wij zijn trots dat we ook dit jaar weer gecertificeerd zijn. Het is een bevestiging dat wij tot de beste werkgevers uit de ICT-sector behoren. Ordina is een mensenbedrijf. Onze medewerkers richten zich op een goede en langdurige samenwerking met onze relaties, waarbij onze missie 'Samen Duurzaam Innoveren' onze leidraad is. Continue ontwikkeling staat bij ons voorop, door ontwikkeling on the job, door kennisdeling en via ons eigen opleidingsinstituut, de Ordina Academy. Daarnaast investeren we veel tijd in de onderlinge verbinding tussen medewerkers."

 

Het Top Employers Institute (voorheen CRF Institute) doet internationaal onderzoek naar HR-beleid en arbeidsomstandigheden. De certificering wordt alleen toegekend als het onderzochte bedrijf aan een hoge standaard voldoet.

 

Samantha Crous, Regional Director South Africa and Benelux bij het Top Employers Institute: "Optimale werkomstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Ons grondige onderzoek heeft aangetoond dat Ordina een uitstekende werkomgeving biedt. Daarnaast ontplooit Ordina diverse creatieve initiatieven op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en goed doordachte performancemanagementprogramma's die uitstekend aansluiten op de bedrijfscultuur."

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig