DigiD Audit

23-04-2014 • Geplaatst in VIAG door Frank Kerkhoven • 0 Reactie

DIGID audit

De afgelopen maanden zijn alle gemeenten druk geweest met de voorbereidingen van de DigiD audit. Een groot deel van jullie hebben deze nu achter de rug. Mogelijk moeten er nog een aantal aanpassingen doorgevoerd worden.

Het thema van de VIAG in 2014 is informatieveiligheid. Graag horen wij terug waar jullie tegen aan zijn gelopen en wat er beter kan. Als er veel overlap zit in jullie opmerkingen kunnen wij dat meenemen in het landelijk ICT beraad, of als het nodig is ook rechtstreeks met Logius.

Je kunt jullie opmerkingen hieronder vermelden.

 

Met vriendelijke groet,
Françoise van den Ham

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig