Odinfo: Een tweede kennissessie rond de informatiekundige inrichting Sociaal Domein.

20-05-2014 • Geplaatst in Algemeen door Frank Kerkhoven

Op 16 april jl. hebben ze een goede bijeenkomst gehad over de informatievoorziening in het Sociaal Domein. Naast hun visie hebben Centric en PinkRoccade het woord gekregen. Ze vertelden over hun kijk op de zaak en bespraken de korte termijn- en lange termijnoplossingen.
In deze bijeenkomst hebben zij ook aangegeven dat ze een tweede sessie willen gaan houden en dat ze dan de nieuwkomers en de wat onbekendere leveranciers het woord willen geven. Solviteers is in ieder geval aanwezig.
Met Gino, Horlings & Eerbeek, Matchcare, OBEC, SBA en Link2Control is Odinfo in gesprek.
De kennissessie staat gepland op maandag 16 juni bij Regardz Eenhoorn Amersfoort en is speciaal bedoeld voor projectleiders en informatiekundigen van het sociaal domein die betrokken zijn bij de inrichting daarvan. Zij zijn ervan overtuigd dat het wederom een zinvolle, leerzame dag wordt.

 

Aanmelden?

Wilt u deelnemen aan deze sessie, dan kunt u zich aanmelden via hun website. Hier treft u ook het programma aan. Mocht de sessie relevanter zijn voor een collega, dan verzoeken zij u deze uitnodiging aan hem of haar door te geven.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig