Visiedocument GeoSamen digitaal beschikbaar

20-05-2014 • Geplaatst in Ongecategoriseerd door Frank Kerkhoven

 

Tijdens de Startconferentie ‘GeoSamen’ op 10 april 2014 hebben branche-vereniging GeoBusiness Nederland en vertegenwoordigers van overheid en wetenschap een gezamenlijke visie op de toekomst van de geo-sector gepresenteerd
‘GeoSamen’ is de opvolger van de nota Gideon, een in 2008 uitgegeven visie op de geosector geschreven door en voor de overheid, en is inhoudelijk ook schatplichtig aan ideeën uit het ICT-Innovatieplatform Geo. In de lobbyagenda van GeoBusiness Nederland (2013-2014) is onder het speerpunt ‘samenwerken in de geo-sector’ aangegeven dat het belangrijk is dat een visie op de geo-sector gedragen wordt door alle stakeholders uit de ‘gouden driehoek’. Met de presentatie van ‘GeoSamen’ is dit volgens de opstellers gerealiseerd.

Voor het visie document klik hier

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig