De hoogste tijd; alle IBD-dienstverlening paraat door uw gemeente nu aan te sluiten?

11-06-2014 • Geplaatst in King door Frank Kerkhoven

Om gemeenten te voorzien van de juiste informatie met betrekking tot informatiebeveiliging én om haar dienstverlening nog beter te kunnen ontsluiten, heeft de IBD een eigen website ontwikkeld. Vandaag, 11 juni, is de IBD-website, www.IBDgemeenten.nl, officieel online gegaan.

Omdat de IBD ook uw gemeente graag gemeente-specifieke dienstverlening biedt op informatiebeveiligingsvlak, hopen wij dat het ook voor niet-aangesloten gemeenten tijd is om ‘officieel’ aan te sluiten bij de IBD. U wilt als gemeente toch ook als eerste op de hoogte gesteld worden van incidenten of gedetecteerde zwakheden?

 

Nog niet aangesloten? Sluit uw gemeente dan nog voor de zomer aan!
Uiteraard kunt u via de nieuwe website van de IBD de stappen vinden om uw gemeente ‘officieel’ aan te sluiten. Sluit u dus nu ‘officieel’ aan bij de IBD via de website of stuur direct een mail naar aansluiten@IBDgemeenten.nl.

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig