i-NUP Academy voortgezet in Leergang Informatiemanagement bij VNG Academie

08-07-2014 • Geplaatst in King, Opleidingen, VIAG en VNG door Frank Kerkhoven

De afgelopen twee jaar hebben ruim 180 informatiemanagers van gemeenten deelgenomen aan de i-NUP Academy. Op verzoek van gemeenten en brancheorganisaties zetten de VNG en KING dit succesvolle initiatief nu voort in de Leergang Informatiemanagement. De leergang start in het najaar van 2014.

Inhoud leergang

Het doel van de leergang is het informatiemanagement bij gemeenten versterken. Dit gebeurt aan de hand van actuele implementatieopgaven, zoals de decentralisaties en Digitaal 2017.
Tijdens de Leergang Informatiemanagement gaat u als professional uw eigen kracht optimaal benutten. U ontwikkelt een innovatieve en integrale blik op actuele vraagstukken op het gebied van strategie, organisatie(verandering), informatievoorziening en leren. U leert strategische keuzes en ontwikkelingen te operationaliseren. Ook leert u de kaders voor de sturing van informatievoorziening te creëren. U krijgt handvatten aangereikt om innovaties op gang te brengen.

Meer informatie en aanmelden

De leergang voor informatiemanagers is onderdeel van het leeraanbod van de VNG Academie. KING draagt samen met de VNG Academie zorg voor de inhoud van de leergang.
Meer informatie over de startdata, het programma en andere praktische informatie vindt u op de website van de VNG Academie. U kunt u ook direct aanmelden. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de VNG Academie via vngacademie@vng.nl.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig