De zomer is in aantocht, ontspan met de IBD-krant!

11-07-2014 • Geplaatst in King door Frank Kerkhoven

De eerste helft van 2014 is inmiddels voorbij, de zomerperiode staat voor de deur. De IBD kijkt met een goed gevoel terug op de stappen die gemeenten, al dan niet samen met de IBD, dit jaar hebben gezet op informatiebeveiligingsvlak. De constructieve samenwerking die de IBD heeft met gemeenten, maar ook met leveranciers, adviseurs, audit- en pentestpartijen op een veelheid aan vlakken als het gaat om informatiebeveiliging, is een positieve zaak. Alleen zo is het mogelijk met succes te bouwen aan een informatieveilige gemeentelijke overheid.

Klik hier voor meer informatie over de IBD-krant

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig