Bureau NCDO stelt vacatures open

28-07-2014 • Geplaatst in Persbericht door Frank Kerkhoven

Hans van der Stelt zal per 1 oktober 2014 starten als directeur Bureau Nationaal Commissaris Digitale Overheid.

De afgelopen weken is door de kwartiermakersorganisatie hard gewerkt aan het opstellen van een Organisatie en Formatierapport. In dit rapport worden de taken en verantwoordelijkheden van het Bureau Digitale Overheid beschreven. Samen met dit rapport zijn ook de functieprofielen opgesteld. Omdat BZK het huismeesterschap voert over het Bureau Digitale Overheid, wordt dit rapport door de Secretaris-generaal van BZK vastgesteld. De verwachting is dat dit deze week zal gebeuren.

Ondertussen kan met de werving worden begonnen. Voor het bureau zijn we op zoek naar een evenwichtige verdeling van medewerkers vanuit de verschillende overheidslagen, dus Rijk, decentrale overheden en uitvoeringsorganisaties. Naar verwachting zullen de vacatures op dinsdag 15 juli op de Mobiliteitsbank worden geplaatst. De Mobiliteitsbank is helaas alleen te benaderen voor medewerkers van het Rijk. Daarom ontvangt u de vacatures via deze nieuwsbrief. U kunt reageren tot 22 augustus.

Het betreft de volgende vacatures op basis van detachering:

 

Nieuwsbrief #5 14 juli 2014.pdf

 

Bureau DO communicatie adviseur woordvoerder S12.docx

Bureau DO coordinerend financieel adviseur S13.docx

Bureau DO cordinerend adviseur S14.docx

Bureau DO medewerker advies S10.docx

Bureau DO senior adviseur S13.docx

Bureau DO senior financieel adviseur S11 (1).docx

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig