Gemeenten kunnen nu veilig bestanden delen

11-08-2014 • Geplaatst in Algemeen door Frank Kerkhoven

EMC biedt met Syncplicity een veilige oplossing voor het synchroniseren en delen van bestanden binnen gemeenten.

 

 

Nieuwegein, 11 juli 2014 - Het komt met regelmaat voor dat medewerkers binnen gemeenten tools als DropBox gebruiken voor het synchroniseren en delen van data. Het gebruik van dergelijke tools brengt echter nadelen met zich mee op het gebied van beveiliging, privacy en support.

Om de integriteit van data en de privacy van medewerkers en burgers te waarborgen biedt EMC met Syncplicity een intuïtieve en veilige cloud- en on-premise oplossing voor het synchroniseren en delen van bestanden binnen gemeenten. De functionaliteit van deze ‘sync en share’ tool kan op de bestaande ICT infrastructuur geïmplementeerd worden. 

Deze oplossing biedt gemeenten een hulpmiddel om interne en externe gebruikers en hun gegevens te beschermen, support- en infrastructuurkosten drastisch te verminderen en aan alle eisen op het gebied van veiligheid te voldoen. Met EMC Syncplicity kunnen gemeenten op een veilige en eenvoudige manier data en documenten delen tussen medewerkers en burgers.

Onderzoeksbureau Forrester behandelt in een uitgebreid rapport de eigenschappen van 16 verschillende tools en geeft hierover een onafhankelijke beoordeling.

Bekijk hier het onderzoeksrapport.

Klik hier voor meer informatie of om een gratis proefperiode aan te vragen van 30 dagen.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig