PQR voorspelt: 2015 is het jaar van (anders) doen

15-10-2014 • Geplaatst in Algemeen door Frank Kerkhoven

Bezoekersaantal IT-Galaxy overtreft verwachtingen

De Meern, 6 oktober 2014 – Afgelopen woensdag was IT-minnend Nederland te vinden op IT-Galaxy, PQR’s jaarlijkse kenniscongres. Het thema ‘Start IT now!’ zette meer dan 450 bezoekers aan tot het bijwonen van prikkelende, uitdagende en informatieve sessies over Werkplek en Datacenter van Morgen.

 

Start IT now!

De boodschap was duidelijk, in het jaar 2015 nemen organisaties de technologie van 2014 in gebruik. De manier waarop staat komend jaar centraal. Iedereen beseft dat er iets moet veranderen, met name als het gaat om de time-to-market van IT-projecten. “Tegen de tijd dat we klaar zijn, is er al weer iets nieuws”, is een veel gehoord commentaar van klanten. Willen organisaties bijblijven en snel kunnen reageren op ontwikkelingen in de markt, dan moeten zij hun IT anders gaan inrichten. IT-Galaxy besteedde hier uitgebreid aandacht aan.

IT vanuit de bestuurskamer

Het besef is er. Vanuit de bestuurskamer klinken geluiden als “Als IT het niet anders gaat doen (sneller en simpeler), dan doen wij het zelf wel!” Dat de bestaande technologieën een passende oplossing bieden, werd tijdens IT-Galaxy snel duidelijk. Aandacht was er voor Tomorrow’s Workspace en de wijze waarop deze de productiviteit van de business consumer stimuleert. Ook de rol van Tomorrow’s Datacenter in relatie tot het veilig mogelijk maken van deze Workspace werd duidelijk geschetst. De actuele uitdaging blijkt het vinden van de gulden middenweg in de wensendriehoek van bestuurskamer, IT-beheerder en business consumer te zijn. Een bezoek aan IT-Galaxy helpt om uw keuzes te maken. Het is een puur kennisevenement, waar PQR en partners in één dag laten zien wat mogelijk is.

De future is now!

Bas ter Heurne, Sales Manager PQR, stal de show in de trailer voor deze zesde editie van IT-Galaxy. Als CSI-agent liet hij zien hoe je eenvoudig zaken kan koppelen om tot de oplossing te komen. “Precies wat we tijdens IT-Galaxy doen. We laten op een prikkelende manier de nieuwste technologieën en toepassingen de revue passeren. Ons doel is de bezoeker van het congres kritisch naar zijn IT-omgeving te laten kijken, om hem ervan bewust te maken dat niet iedere hype per se gevolgd moet worden. Dat lukt en dat spreekt aan, zoals blijkt uit het aantal bezoekers. Ieder jaar weer overtreffen we het bezoekersaantal van het jaar ervoor. Meer dan 500 inschrijvingen en ongeveer 450 bezoekers gedurende de dag is een prestatie waar wij trots op zijn. Tel daarbij op dat het aantal sponsors in relatie tot vorig jaar is verdubbeld en kom dan tot de conclusie dat IT-Galaxy als kennisinstituut niet meer weg te denken is uit de Nederlandse IT markt. 2015 wordt het jaar van anders doen. Bekijk hier de compilatie van IT-Galaxy 2014.Wilt u sparren met PQR of de IT van Morgen aan den lijve ervaren? Maak dan een afspraak voor het PQR Experience Center.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig