Ordina hernieuwt vijfjarencontract met M&G Group

21-10-2014 • Geplaatst in Algemeen en Persbericht door Frank Kerkhoven

Nieuwegein, 21 oktober 2014

Ordina en M&G Group hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend, waarbij de bestaande relatie tussen beide partijen wordt verlengd tot en met eind 2019. Ordina blijft zorgdragen voor het technisch beheer van alle M&G-vestigingen wereldwijd die SAP gebruiken. Deze meerjarige overeenkomst draagt verder bij aan de strategie van Ordina om groei te realiseren in beheeractiviteiten.

De M&G Group heeft zich door diverse acquisities en een sterke autonome groei ontwikkeld tot wereldmarktleider op het gebied van rookgasafvoer- en ventilatiesystemen. Naast een uitgebreid assortiment op het gebied van rookgasafvoersystemen levert de groep ook een hoogwaardig assortiment ventilatieproducten. In totaal bestaat het assortiment uit meer dan 12.000 producten.

Rob Sanders, divisiedirecteur Beheer bij Ordina, is verheugd dat de M&G Group wederom voor Ordina heeft gekozen. "Ordina en M&G werken al sinds 2007 samen. Ik ben ervan overtuigd dat wij met onze kennis M&G kunnen helpen om hun processen en dienstverlening nog verder te verbeteren. Deze nieuwe overeenkomst toont aan dat ons werk gewaardeerd wordt door de M&G Group. Ook andere klanten zijn te spreken over onze dienstverlening. Uit de Outsourcing Performance Monitor 2015 van onderzoeksbureau Giarte blijkt dat Ordina in het domein van Application Management van alle grote applicatiepartijen de hoogste score heeft gehaald als het gaat om de standaarddienstverlening."

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig