Eén van de oprichters Gebruikersvereniging Centric zwaait af

28-10-2014 • Geplaatst in Algemeen en Persbericht door Frank Kerkhoven

Na jarenlange actieve betrokkenheid bij onze vereniging, namen wij onlangs afscheid van medeoprichter van de GV Centric, de heer Meindert Witteveen.

Meindert Witteveen was vanaf 1994 betrokken bij de voorlopers van de GV Centric. Vanaf 1996 was hij secretaris van de toen actieve Gebruikersvereniging (GV) Kramers IGA. Vanaf 10 februari 2000 vond de migratie naar de Gebruikersvereniging (GV) Centric plaats en was Meindert tot 3 september 2002 als statutair secretaris actief betrokken. Door verandering van werkzaamheden heeft hij het bestuur van de GV Centric in september 2002 verlaten. Als Lid van Verdienste heeft hij mede aan de basis gestaan van de professionele klant-leverancier relatie zoals die is gegroeid tussen Centric en de GV Centric.

Door zijn vervroegde uit diensttreding bij de gemeente Houten is ook de verbinding met de GV Centric tot een eind gekomen. Als dank voor zijn grote inzet in de beginjaren van de GV Centric en de inzet en betrokkenheid bij de initiatief-fase van de GV Centric hebben Arjen Gerritsen, voorzitter van de GV Centric en burgemeester van de gemeente De Bilt samen met Wicher Venema, ambtelijk secretaris van de GV Centric, hem een boeket bloemen overhandigd.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig