Slotevent i-NUP en Operatie NUP

20-12-2014 • Geplaatst in King, VIAG en VNG door Frank Kerkhoven

Op maandag 1 december sloten we gezamenlijk de programma’s i-NUP en Operatie NUP af.

Met beide programma’s is het fundament gelegd voor de digitale samenleving. Het was een periode van uitdagingen en mooie successen, zo werd duidelijk tijdens de slotbijeenkomst van beide programma’s. Een bijeenkomst waar vooral vooruit werd gekeken. Zoals Gert-Jan Buitendijk, directeur-generaal Bestuur en Koninkrijksrelaties bij het ministerie van BZK, tijdens de bijeenkomst stelde: “Ik beschouw dit als het begin van het vervolg. Het fundament ligt er, we kunnen gaan bouwen.

Door middel van dialoog tussen de sprekers en het publiek kwamen we tot een aantal uitspraken over de doorontwikkeling en het gebruik van het Stelsel van Basisregistraties. De meest relevante willen we graag met jullie delen. We hopen dat de uitspraken gedaan tijdens de slotbijeenkomst het makkelijker zullen maken om hier de eerste stappen in te zetten.

Gebruik deze quotes als naslagwerk om helder te krijgen wat we met i-NUP en Operatie NUP hebben bereikt, maar vooral ook als inspiratie voor een visie op het gebruik van en regie op het Stelsel van Basisregistraties. Er liggen mooie kansen ter verbetering en een aantal voorzetten voor het maken van afspraken.

Klik hier om de quotes te bekijken / te downloadenVriendelijke groet,


Rob Evelo
Programmamanager i-NUP

Ingrid Hoogstrate
Programmamanager Operatie NUP

 

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig