Serious Ambtenaar 2014 – Samen gaan we de strijd aan tegen seksueel geweld in conflictgebieden!

23-12-2014 • Geplaatst in Algemeen door Frank Kerkhoven

3FM Serious Request en het Glazen Huis, we hebben er allemaal weleens van gehoord! Elk jaar zet 3FM Serious Request (http://seriousrequest.3fm.nl/) zich samen met het Rode Kruis in voor een stille ramp. Dit jaar willen we met elkaar het seksueel geweld in conflictgebieden stoppen. Door onze krachten te bundelen kunnen we ervoor zorgen dat de slachtoffers weer een toekomst krijgen!

Serious Ambtenaar

Ook ambtenaren dragen elk jaar hun steentje bij aan dit doel met deelname aan Serious Ambtenaar. Vorig jaar is maar liefst ruim 350.000 euro met Serious Ambtenaar bijeen gebracht door ambtenaren uit het hele land.

Hoe doe ik mee?

Als ambtenaar doneer je twee vrije dagen, waarop je jouw kennis en ervaring inzet om samen met een groep gelijkgezinden te werken aan een adviesopdracht. Opdrachtgevers van deze adviesopdrachten doneren hiervoor 5.000 euro aan Serious Ambtenaar. De totale donatie wordt op 24 december aangeboden aan Serious Request.

Niet alleen steun je hiermee het goede doel, het levert voor jezelf onder andere het volgende op:

  • nieuwe leer- en ontwikkelkansen
  • kennis brengen en nieuwe kennis halen
  • achter ‘de voordeur kijken’ van andere overheidsorganisaties
  • je netwerk verbreden

Meedoen is simpel: vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de website www.seriousambtenaar.nl, waar je overigens nog meer informatie terug kan vinden over dit initiatief:

Tenslotte…

Het wordt enorm op prijs gesteld wanneer dit bericht wordt gedeeld binnen ieders netwerk! Alleen samen kunnen we namelijk een betekenisvolle bijdrage leveren aan het tegengaan van seksueel geweld in conflictgebieden. Om dit te kunnen bereiken zijn vrijwilligers en opdrachtgevers hard nodig. Daarom is de vraag aan iedereen om even een moment te nemen en na te denken over mogelijke vrijwilligers. Aan wie geef jij dit bericht door? Maak jij het verschil?!?


Alvast bedankt voor alle medewerking!

 

Voor meer informatie zie bijgevoegd document

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig