Roadmap doorontwikkeling standaarden WMO en Jeugd

21-01-2015 • Geplaatst in King door Frank Kerkhoven

Gemeenten gaan gebruikmaken van verschillende standaarden om elektronisch cliëntgegevens uit te wisselen met zorgaanbieders. Deze standaarden moeten actief worden onderhouden om mee te bewegen met veranderingen in de uitvoeringsprocessen binnen de ketens.

KING heeft onder andere gesproken met enkele gemeenten, softwareleveranciers, VWS, de beheerders van standaarden en uitvoeringsorganisaties. Op basis van die inventarisatie zijn keuzes gemaakt voor de doorontwikkeling van de standaarden iWmo en iJw. Het gaat hier om zowel inhoudelijke als technische doorontwikkeling. Deze keuzes komen in de Roadmap Doorontwikkeling Standaarden iWmo en iJw, die begin februari 2015 gepubliceerd wordt.

 

Hoewel er geen expliciete marktconsultatie komt kunt u uw reactie sturen naar:

Ton Monasso

Adviseur berichtstandaarden

Project Standaarden en Gegevensknooppunt

Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING)

M: 06 270 15 002

Nassaulaan 12

2514 JS Den Haag

ton.monasso@kinggemeenten.nl

www.kinggemeenten.nl

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig