PQR is Most Influencing CSA Partner van West-Europa

22-01-2015 • Geplaatst in Persbericht door Renk Ruijter

logo PQR

Citrix Solution Advisor Award voor kennis en advies

De Meern, 22 januari 2015 –

PQR heeft in de tweede week van januari de eerste award van 2015 ontvangen. Tijdens de EMEA (Europe, the Middle East and Africa) Update Sessie van Citrix Summit – de jaarlijkse partner kick-off waarbij partners worden geïnformeerd over visie, strategie en roadmap – in Las Vegas werd de Most Influencing CSA Partner in Western Europe Award aan PQR overhandigd.

Most Influencing CSA partner

Als trusted advisor speelt PQR een belangrijke rol in het beslissingsproces bij klanten wanneer het gaat om de juiste keuze voor oplossingen op het gebied van datacenter en werkplek. Hiermee zorgt PQR bij middelgrote tot grote bedrijven en instellingen voor een ICT-infrastructuur die stabiel, flexibel en toekomstbestendig is.

PQR heeft in 2014 haar Citrix omzet meer dan verdubbeld en is succesvol gebleken in het beïnvloeden van een grote groep klanten op het gebied van networking (Netscaler), mobility (Xenmobile) en workspace (XenDesktop).

Een Award voor Kennis

Manfred Jutte, Channel Development Manager Nederland: “Platinum Partner PQR heeft deze prijs verdiend. Het is de erkenning voor het met groot succes positioneren, adviseren en implementeren van Citrix Solutions in de Nederlandse markt. De award weerspiegelt het hoge kennisniveau van PQR. Door deze kennis kan PQR haar klanten adviseren over de virtualisatie-, mobility- of networkingoplossing die het beste bij hun situatie past. Dit leidt uiteindelijk tot een succesvolle implementatie.”

Een beloning met betekenis

Bas ter Heurne, Sales Manager PQR: “Waar ik trots op ben, naast het feit dat we al zo vroeg in het nieuwe jaar een award hebben gekregen, is de betekenis van deze specifieke prijs. Want PQR is hiermee de Citrix kennisleverancier van West-Europa die zijn klanten het meeste heeft beïnvloed oftewel het beste heeft geadviseerd. Wij investeren veel in certificeringen en opleidingen en mede daardoor zijn wij in staat om onze klanten het beste advies te geven, mede gebaseerd op de vele onderzoeken die we doen en de whitepapers die PQR heeft geschreven over deze onderwerpen. Dat wordt gewaardeerd! Door onze klanten en door Citrix!”

Over PQR

PQR is dé specialist voor professionele ICT-infrastructuren met focus op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken met optimale gebruikerservaring.

PQR adviseert over de 'Werkplek van Morgen’ (Tomorrow’s Workspace) en het 'Datacenter van Morgen' (Tomorrow’s Datacenter) en voorziet haar klanten van innovatieve ICT-oplossingen, van on-premises tot cloud management, zonder dat processen complexer worden. Eenvoud in ICT, dat is waar PQR voor staat.

Naast aantoonbare referenties beschikt PQR over een brede expertise op het vakgebied, getuige de vele hoogste partnerstatussen en certificeringen. PQR is onder meer Cisco Premier Partner, Citrix Platinum Solution Advisor en Elite Partner, HDS Platinum Elite Partner, HP Platinum Partner, meervoudig Microsoft Gold Partner, NetApp Star Partner, RES Platinum Partner en VMware Premier Partner.

PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers. In het boekjaar 2012/2013 is een omzet geboekt van € 87,6 miljoen en een nettowinst na belastingen van € 2,7 miljoen.

Meer informatie en beeldmateriaal

PQR, Karin Mulder, Marketing & Communicatie Manager, tel: +31 (0)30 6629729, e-mail: karin.mulder@pqr.nl

PQR B.V.

Rijnzathe 7

3454 PV De Meern

www.PQR.com

@PQRnl

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig