Inschrijving Work in Progress Congres 2015 geopend

27-01-2015 • Geplaatst in King en VNG door Frank Kerkhoven

Uw vraag staat centraal tijdens het Work in Progress Congres 2015, het vervolg op het succesvolle congres uit 2014. Het congres vindt plaats in de Fabrique in Maarssen (Utrecht). Het thema dit jaar is Questions and Answers. Welke vraag heeft u? Meld u nu aan via het inschrijfformulier.

Questions and answers

Het Work in Progress congres wordt georganiseerd door KING en VNG. De focus ligt op informatievraagstukken, bijvoorbeeld in relatie tot dienstverlening en bedrijfsvoering. Wat wil en moet je weten om beleid te kunnen maken en te kunnen sturen? Hoeveel kennis over burgers en bedrijven moet en mag een gemeente hebben? Welke informatiestromen kunnen (of moeten) worden gekoppeld en verrijkt om gemeenten nieuwe inzichten te verschaffen? Uw vraag staat tijdens dit congres centraal. Experts vanuit KING, VNG, ministeries, gemeenten en leveranciers staan klaar om u te helpen met de antwoorden.

Programma

U kunt deelnemen aan diverse workshops over actuele thema’s zoals informatiebeveiliging, (ondernemers)dienstverlening, keteninformatie, de BGT, de Omgevingswet, digitaal 2017, Big Data en informatiemanagement. Daarnaast zijn er inloopspreekuren waar u terechtkunt met uw individuele vragen en verbindingstafels waar u samen met andere gemeenten en experts van KING en VNG rondom een thema in gesprek gaat.

Meer informatie

Op de website van KING vindt u meer informatie over het Work in Progress Congres 2015. Binnenkort worden hier ook de workshops bekendgemaakt. U kunt u ook direct aanmelden

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig