Binnen welke organisatie zet jij twee dagen je denkkracht in?

28-01-2015 • Geplaatst in Algemeen door Frank Kerkhoven • 0 Reactie

Duizenden vrijwilligers delen twee dagen hun kennis en expertise bij een van de vele deelnemende organisaties. Bij welke organisatie zet jij twee dagen je denkkracht in om een vraagstuk op te lossen? Je kunt bijvoorbeeld denken aan organisaties zoals het ministerie, provincie, gemeente of gelieerde instanties.

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben je creatief en krijg je energie van werken in een multidisciplinair team? Laat dan je hersens kraken! Samen met ongeveer acht à tien vrijwilligers ben je twee dagen welkom bij een organisatie met een vraagstuk. Dit gebeurt onder professionele procesbegeleiding. Je helpt daarmee een andere (overheids)organisatie bij het oplossen van een vraagstuk. Deze nieuwe inzichten neem je vervolgens weer mee naar je eigen organisatie. In twee dagen deel je niet alleen kennis, maar vergroot je direct ook je eigen kennis en netwerk! Bekijk hier onze promofilm over het concept.

Aanmelden

Ben je na een bezoek aan de website helemaal enthousiast en wil je aan de slag gaan? Meld je dan snel aan als vrijwilliger via onze website www.seriousambtenaar.nl. Dan ontvang je namelijk een unieke inlogcode zodat je jouw keuze voor een vraagstuk aan ons kunt doorgeven! Wees er snel bij, want vol=vol.

Webshop

Via onze webshop krijg je een goed beeld van de uitdagende vraagstukken waar jij twee dagen mee aan de slag kunt gaan. Benieuwd? Neem snel een kijkje op www.opdrachtenseriousambtenaar.nl.

Uitvoeringsdagen

De reguliere uitvoeringsdagen zijn op vrijdag 20 en 27 maart 2015. Kun je niet op deze dagen? Wees gerust, veel opdrachten vinden namelijk plaats op andere data dan 20 en 27 maart, zie hiervoor de categorie 'Afwijkende data' in onze webshop.

Waar doen we dit allemaal voor?

Met Serious Ambtenaar delen we kennis, werken we aan arbeidsmobiliteit binnen de overheid, netwerken we en hebben we €755.555,50 euro opgehaald voor Serious Request en het Rode Kruis. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om twee dagen hun denkkracht in te zetten. Ben je benieuwd naar de motivatie van vrijwilligers die zich al hebben aangemeld? Kijk en luister: www.seriousambtenaar.nl/motivatie

Vragen?

Bezoek dan onze website www.seriousambtenaar.nl of mail je vraag naar info@seriousambtenaar.nl.

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig