Whitepaper SPS “Het IT-beheer van een hybride cloud: 'Verlies de keten niet uit het oog.'

29-01-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

logo SPS

IT-beslissers die kiezen voor een hybride cloud-oplossing moeten zich dan ook een aantal belangrijke vragen stellen: Hoe houd je controle over de totale keten? Hoe rapporteer je over de volledige IT-infrastructuur? Hoe leg je snel de vinger op de zere plek in geval van verstoringen? Hoe bepaal je welk deel van de IT-infrastructuur eenvoudig naar de cloud kan? En hoe zorg je ervoor en controleer je dat de leverancier doet wat hij belooft? Inzicht hebben in de volledige keten is de oplossing voor deze uitdagingen, waardoor organisaties grip op hun IT-omgeving en -processen houden. In deze whitepaper gaat SPS in op het belang van ketenbeheer bij de overstap naar een hybride cloud

Voor de Whitepaper klik hier

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig