Ondertekening Convenant Informatieveiligheid; van vandaag naar morgen

16-02-2015 • Geplaatst in King, Nieuwsbrief en VIAG door Frank Kerkhoven

 

Op donderdag 12 februari jl. hebben de Vereniging van Gemeentesecretarissen, Vereniging Directeuren Publieksdiensten, de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken, DataLand, IMG100.000+, de Federatie van Algemene Middelenmanagers bij de Overheid, de VIAG, de Vereniging van Griffiers, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten/de Informatiebeveiligingsdienst voor gemeenten hun samenwerking op het vlak van informatieveiligheid bekrachtigd middels een convenant. Onder toeziend oog van de aanwezigen en gastheer Frans Backhuijs, burgemeester van gemeente Nieuwegein, zijn de handtekeningen gezet onder het convenant ‘Informatieveiligheid Gemeenten’.

Lees het hele bericht achter deze link

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig