KING Work in Progress Congres 5 maart 2015

19-02-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Op het Work in Progress Congres, dat plaatsvindt op 5 maart, staat uw vraag centraal. KING richt zich op alle vragen die bij u leven op het gebied van informatie, bijvoorbeeld in relatie tot dienstverlening en bedrijfsvoering. Experts vanuit KING, VNG, ministeries en leveranciers staan klaar om u te helpen met de antwoorden.

Programma

In totaal bieden zij u ruim 30 workshops over diverse onderwerpen. Waar kan ik de Berichtenbox nog meer voor gebruiken, naast WOZ? Kan ik mijn ICT-opdrachtgeverschap verbeteren? Hoe maak ik ruimte voor de Omgevingswet? Kan ik een APK-keuring voor mijn website krijgen? Hoe betrek ik mijn inwoners bij de begroting? En wat wordt er collectief geregeld voor sturingsinformatie in het sociaal domein? Dit zijn enkele van de vragen die centraal staan tijdens de workshops.

Deelnemers kunnen zich nu niet alleen inschrijven voor de workshops op het congres, maar ook gratis een collega meenemen.

Voor het volledige programma klik hier

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig