Het gebruik van moderne internetstandaarden

05-03-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Het Platform Internetstandaarden is een gezamenlijk initiatief vanuit de Nederlandse internetwereld, het ministerie van Economische Zaken en het Forum Standaardisatie. Het doel het Platform Internetstandaarden is het gebruik van moderne internetstandaarden (zoals IPv6 en DNSSEC) te stimuleren en daarmee het internet betrouwbaarder te maken voor iedereen. Binnenkort zal het platform de website Internet.nl lanceren waar een gebruiker eenvoudig kan testen of zijn of haar internet nog wel up-to-date is.

Wilt u ook gestimuleerd worden om moderne internetstandaarden te gebruiken kom naar de VIAG themadag op 27 maart a.s.

Meld u hier aan

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig