Dimpact organiseert op 9 april 2015 Meet & Greet WIM-website

18-03-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

WIM is een Website en Intranet Model voor gemeenten. Het is een nieuw initiatief van de gemeenten van Coöperatieve vereniging Dimpact. Elke gemeente kan de open source WIM-website kosteloos downloaden en hergebruiken.

Tijdens de Meet & Greet WIM wordt een impressie gegeven van de WIM-website en het WIM-intranet. Diverse WIM-gemeenten vertellen over hun ervaringen met de samenwerking, implementaties en het beheer. Kennisdeling en hergebruik staan centraal.

Wanneer: 9 april 2015 van 09:30 tot 13:30 uur.

Meer informatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd bij Gemeente Zwolle en is bedoeld voor gemeenten die graag meer te weten willen komen over hergebruik van het WIM Website en Intranet Model. Aan bod komen onder andere de business case voor hergebruik, intern draagvlak organiseren, de projectorganisatie, gezamenlijk WIM-beheer en doorontwikkeling. Met name communicatiemanagers, webmasters, KCC-hoofden en informatiemanagers van gemeenten zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Aanmelden kan via de website www.wimgemeenten.nl

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig