Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nieuw IBD-product: Handreiking Communicatieplan Informatiebeveiliging

01/04/2015

Om gemeenten bij de implementatie van de Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten (BIG) concreet te ondersteunen, ontwikkelt de IBD producten op operationeel niveau. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met gemeentelijke reviewers. Met behulp van deze operationele producten kan iedere gemeente tot implementatie van de BIG overgaan.

Inmiddels heeft de IBD zo’n ruim 30 producten ontwikkeld en online beschikbaar gesteld. De producten vindt u zowel op onze website als op de community (bewerkbare vorm). Ook deze week is er weer een nieuw product verschenen: een Handreiking Communicatieplan Informatiebeveiliging. Deze handreiking is geschreven om gemeenten te ondersteunen hun informatiebeveiliging verder te brengen door de inzet van bewustwording en de daarbij behorende communicatie.

Lees hier meer over dit product en de andere informatie van de InformatieBeveiligingsdienst voor Gemeenten (IBD).