Op dinsdag 21 april organiseert het Platform Internetstandaarden een masterclass over DMARC

03-04-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Tijdens deze masterclass zal de Amerikaan Tim Draegen, die aan de basis stond van DMARC, u bijpraten over de ins en outs van deze beveiligingsstandaard.

Masterclass DMARC

Datum: dinsdag 21 april

Tijdstip: 15 tot 17 uur (met aansluitend een borrel)

Locatie: 7AM, Buitenhof 47, Den Haag

Wat is DMARC?

DMARC is een sterk opkomende standaard die phishing/spoofing via e-mail tegengaat. Zo biedt de standaard u de mogelijkheid om valse e-mails tegen te houden en rapportages daarover te ontvangen, zodat u snel op de hoogte bent van misbruik van uw e-mailadres. Ook in Nederland wordt DMARC steeds vaker toegepast en ondersteund door verschillende partijen. Wat is Platform Internetstandaarden? Het doel van het platform is om het gebruik van moderne internetstandaarden te stimuleren en daarmee het internet betrouwbaarder te maken voor iedereen. In het platform participeren de volgende partijen: DHPA, ECP, Forum Standaardisatie, Internet Society ORG, Internet Society NL, Ministerie van EZ, NCSC, NLnet, NLnet Labs, RIPE NCC, SIDN en SURFnet. Deelname Deelname is kosteloos. Het aantal deelnemers is beperkt.

U kunt zich aanmelden via de website<https://ecp.nl/events/4432/masterclass-dmarc.html>.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig