Centric erkend als Microsoft Azure-businesspartner

14-04-2015 • Geplaatst in Persbericht door Renk Ruijter

Gouda, 8 april 2015 

Centric heeft op 7 april 2015 de status van Microsoft Azure-businesspartner verkregen. Dit gebeurde tijdens een ‘Graduation Party’ bij Microsoft op Schiphol. De directie van Centric nam de award ter bevestiging van het partnerschap in ontvangst.

Centric is erkend als Azure-partner omdat zij haar klanten zelfstandig ondersteunt met volledige Microsoft Azure-clouddiensten. Naast de standaardoplossingen, zoals StorSimple, ExpressRoute en Virtual Networks, biedt Centric haar klanten Azure-oplossingen die zijn geïntegreerd in haar eigen dienstenportfolio. Optimale, geïntegreerde omgeving Centric verbindt de publieke cloud naadloos met de on-premise datacentra van de klant of haar eigen private cloud.

Omdat zij in haar datacenters Azure Pack gebruikt, kan Centric bovendien de publieke en de private cloud als één geïntegreerde omgeving beheren en de workload snel en flexibel in een voor de klant optimale omgeving aanbieden.

Gert Jan van der Leer, directeur IT Outsourcing bij Centric: “Met de erkenning als Azure-businesspartner zet Centric de volgende stap in haar Hybrid Cloud-strategie.Centric gelooft dat juist de combinatie van de publieke en de private cloud veel toegevoegde waarde kan bieden voor haar klanten. En dat is per slot van rekening waarvoor we het doen.”

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig