Overheids-ICT: zelfs het Kamerdebat faalt

14-04-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Woensdag 8 april jl. debatteerde een praktisch uitgestorven Tweede Kamer over het rapport van de commissie ICT. Het debat vol versprekingen en kennisgebrek verzandde al snel in een discussie over de plaatsing van het BIT. Minister Blok ziet als enige grote stappen vooruit. Alles komt goed. Dat is de strekking waarmee minister Blok voor Wonen en Rijksdienst zijn antwoorden inpakte aan de Tweede Kamer. Tenminste, diegene met het portefeuille ICT. Want verder was de Kamer helemaal leeg.

Na de eerste populaire hoorzittingen van de faalcommissie ICT is het maar weinig sexy, dat hele debat rond die miljarden verslindende overheids-ICT.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig