PQR is HP Storage én Server Partner of the Year 2015

17-04-2015 • Geplaatst in Persbericht door Renk Ruijter

De Meern, 16 april 2015

HP Crosstalk stond dit jaar in het teken van ‘Accelerate Growth’. PQR heeft de groei van HP in 2015 op het gebied van servers en op het gebied van storage versneld en is daarvoor met twee awards beloond.

2015 goed voor twee Awards

HP Crosstalk vond dit jaar op 14 april in het NBC te Nieuwegein plaats. De ‘Channel Partner of the Year Award’ uitreiking speelde ook dit jaar een belangrijke rol. HP zet hier namelijk de partners die substantieel aan de groei hebben bijgedragen in het zonnetje. Criteria als samenwerking, omzetgroei, volume, services en innovatie zijn doorslaggevend voor het verkrijgen van een award.

PQR, HP Platinum Partner, heeft dit jaar maar liefst twee awards in ontvangst mogen nemen. Net als vorig jaar mag PQR zich opnieuw HP Storage Partner of the Year noemen. Dit jaar komt daar de award voor HP Server Partner of the Year 2015 bij. Voor toekenning hiervan is gekeken naar de samenwerking, naar het kennisniveau van storage- en serveroplossingen, naar business developmentactiviteiten en naar groei en resultaat. PQR wordt door HP gezien als een hoogstaande kennispartner die haar klanten adviseert en een complete oplossing aanbiedt.

Converged Infrastructure

“PQR bewijst al jaren een betrouwbare en innovatieve partner voor HP te zijn”, zegt Mark Olij, Partner Alliance Manager PQR. “In lijn met HP’s ‘New Style of IT’ legt PQR zich steeds meer toe op Converged Infrastructure oplossingen aangevuld met een focus op eenvoud in beheer door de inzet van HP OneView en de belangrijke rol daarin van automation en orchestration. Hiervoor heeft PQR zich onlangs nog gecertificeerd op het gebied van HP Helion.”

Het afgelopen jaar heeft PQR in samenwerking met HP diverse projecten succesvol afgerond. “De kers op de taart is altijd weer de erkenning in de vorm van een award en dit jaar zijn het er zelfs twee, de HP Storage Partner en de HP Server Partner of the Year award. Daar zijn wij bij PQR erg trots op!,” aldus Mark Olij.

De Awardwinnaars mogen hun titel gedurende een jaar gebruiken bij hun verkoopinspanningen en in hun marketingcampagnes.

Over PQR

PQR is uw advies- en implementatiepartner voor professionele ICT-infrastructuren met focus op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken met optimale gebruikerservaring.

Met het ontwerpen en realiseren van een stabiele ICT-omgeving voorziet PQR u in de ‘IT van Morgen’, zonder dat processen complexer worden. Eenvoud in ICT, dat is waar PQR voor staat.

Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en zijn te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de ICT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering. Hierbij spelen het Software Defined Datacenter, cloud computing, virtualisatie, Application & Desktop Delivery, Enterprise Mobility, security en Identity & Access Management een belangrijke rol.

Naast aantoonbare referenties beschikt PQR over een brede expertise op het vakgebied, getuige de vele hoogste partnerstatussen en certificeringen. PQR is onder meer Cisco Premier Partner, Citrix Platinum Solution Advisor & Elite Partner, HDS Platinum Partner, HP Platinum Partner, meervoudig Microsoft Gold Partner, NetApp Star Partner, RES Platinum Partner en VMware Premier Partner.

PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers.

Meer informatie en beeldmateriaal

PQR, Karin Mulder, Marketing & Communicatie Manager, tel: +31 (0)30 6629729, e-mail: karin.mulder@pqr.nl

PQR B.V.

Rijnzathe 7

3454 PV De Meern

www.PQR.com

@PQRnl

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig