Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nieuw VIAG bestuurslid Paul Rekveld stelt zich voor

05/05/2015

Op 27 maart jl. heeft de Algemene Ledenvergadering van de VIAG ingestemd met de benoeming van Paul Rekveld als bestuurslid van de VIAG. Paul stelt zichzelf aan u voor.

Mijn naam is Paul Rekveld. In het dagelijks leven ben ik hoofd informatievoorziening en automatisering in de gemeente Gouda. Begonnen echter ben ik bij de Koninklijke Landmacht. Na een carrière van ruim 20 jaar als beroepsofficier bij de Verbindingsdienst, Artillerie en de laatste jaren in het ICT werkveld, de overstap gemaakt naar de lokale overheid. Eerst in het sociale domein en daarna weer in de ICT. Dat was in het begin voor beide partijen wel even wennen... Inmiddels een hoop ervaringen rijker, weinig afgeleerd en veel bijgeleerd, verbaas ik mij hoe de informatievoorziening in de BV Nederland soms ingeregeld is. Dat kan beter en moet beter. Natuurlijk zijn er nu goede initiatieven gestart. Hulde! Het vraagt echter nog het nodige duw-, trek- en missionariswerk om dar voor elkaar te krijgen en informatievoorziening die aandacht te geven die het verdiend. Wat is er mooier om vanuit de VIAG mede die rol inhoud te mogen geven?