Reactie René Bagchus, directeur bij BZK-B&I op doorontwikkeling e-Overheid

26-04-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

"Een van de belangrijkste ambities van de Directie Burgerschap en Informatiebeleid is Digitaal 2017, de mogelijkheid voor bedrijven, overheden en burgers om uiterlijk in 2017 zaken met elkaar te doen. Dat is een forse ambitie en dat kan alleen maar als we dat als overheden gezamenlijk oppakken. Ik ben blij met de doorontwikkeling van de e-overheid website en kijk uit naar de samenwerking met ICTU. Door deze samenwerking bouwen we voort op het fundament dat door I-NUP is gelegd. Als vaste bezoeker herkent u vast de oorspronkelijke elementen van de e-overheid website.

Een aantal pagina’s daarvan blijft ongewijzigd. Deze staan nu onder het tabblad GDI. Het gaat ondermeer om de informatie over het stelsel van basisregistraties en de (I-NUP) bouwstenen. Andere pagina’s worden – binnenkort – uitgebreid of geheel vernieuwd. Een goed voorbeeld daarvan is NORA, de Nederlandse Overheid Referentie Architectuur."

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig