VIAG Leergang Informatieprofessionals Lokale Overheid

19-05-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

 

Ga er maar aan staan. Allerlei overheidstaken zijn gedecentraliseerd en bij de gemeente belegd, de participatiemaatschappij stelt andere eisen aan onze dienstverlening, we moeten meer en beter presteren voor minder geld, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en in die context moeten informatieprofessionals dan een professionele rol spelen en publieke waarde creëren.

Programma:

Wat moet je kunnen en kennen om deze rol goed te vervullen? Welke taal moet je spreken? Met welke vraagstukken heb je te maken? In welke netwerken neem je deel? Hoe ga je om met de politieke context? Waar zit je professionele trots? Hoe ziet de buitenwereld ons? Waar haal je goede ideeën en inspiratie vandaan? Op deze en andere vragen gaan we in tijdens de leergang informatieprofessionals lokale overheid van VIAG en AI&M. Niet alleen door relevante inhoud met elkaar te bespreken maar met name ook door deze inhoud toe te passen in onze eigen praktijk. Door te leren van elkaars ervaring en kennis (best practices) en nieuwe inzichten te creëren buiten de gebaande paden (best ideas). Door actief aan de slag te gaan met multidisciplinaire vraagstukken in de eigen praktijk passen we de inhoud toe en werken we tegelijkertijd aan tastbare resultaten. Resultaten voor de gemeente, maar ook voor je eigen prestaties.

 

Voor meer informatie over deze leergang klik hier

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig