Besturen en verantwoorden in een wereld vol ICT

26-06-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Na het Nederlandse succes van het boek en de collegecyclus 'De Keten Uitgedaagd' maakte Logius op 4 juni een internationale versie van het boek beschikbaar: 'Challenging the chain.' Challenging the chain is volgens Logius een zeer waardevol handboek voor bestuurders en programmamanagers die willen besturen en verantwoorden in een wereld vol ICT. Verkrijgbaar als gratis download, of te bestellen als hard copy. Op dit moment is er veel te doen rondom verantwoordingsinformatie van organisaties. Dit stelt bestuurders voor uitdagende vraagstukken. Hoe kan een bestuurder in control blijven over informatieketens? Het wordt steeds duidelijker dat het bij grootschalige ICT-programma's om veel meer draait dan techniek alleen. Met Standard Business Reporting als toonbeeld van een domein waarin informatieketens grondig werden aangepakt, is Challenging the Chain een praktisch en waardevol handboek geworden. Tijdens diverse internationale presentaties bleek dat andere landen zeer geïnteresseerd zijn in de Nederlandse aanpak. De vertaling van het boek is een bijdrage om deze aanpak breder toegankelijk te maken.

Meer informatie

Website Standard Business Reporting Programma

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig