Integratie Berichtenbox Burger en Bedrijf besproken in Nationaal Beraad Digicommissaris

17-07-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

De integratie Berichtenbox Burger en bedrijf is besproken in het Nationaal Beraad. Het voorstel is scenario 1 op te pakken , te weten:

"scenario 1: twee gescheiden berichtenboxen, elk gericht op een van de twee hiervoor benoemde primaire functionaliteiten, met één gezamenlijk koppelvlak voor aangesloten overheden en een aangepaste presentatievoorziening voor bedrijven en rechtspersonen In dit scenario blijven de bestaande berichtenboxen afzonderlijk bestaan en worden de koppelvlakken van beide berichtenboxen met de omgeving gestandaardiseerd (zodat overheden met één aansluiting (gebaseerd op Digikoppeling) geautomatiseerd beide berichtenstromen kunnen realiseren; voor overheden die alleen de functionaliteit voor interactief en beveiligd e-mail-verkeer wensen te gebruiken blijft de handmatige variant beschikbaar)."

De documenten vind je via deze link

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig