Vooraankondiging VIAG themadag en extra ALV 18 september 2015

17-07-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief en VIAG door Renk Ruijter

Vrijdag 18 september nodigen wij u uit voor de VIAG themadag en de ALV. De middag zal in het teken staan van “Vensters Voor Bedrijfsvoering”. Vanwege de zomervakantie volgt het programma en uitnodiging later.

Wel kunnen wij u melden dat de themadag plaats zal vinden in het Huis van de Stad te Gouda.Vensters voor Bedrijfsvoering https://www.venstersvoorbedrijfsvoering.nl/ staat in ieder geval op het programma.

Gemeente Gouda Huis van de Stad Burgemeester Jamesplein 1 2803 PG Gouda De locatie is uitstekend bereikbaar met het OV. Komt u met eigen vervoer dan kunt u (betaalt) parkeren in de parkeergarage direct naast het gemeentehuis. Schrijft u de datum vast in uw agenda. Wij rekenen op uw komst.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig