Gezocht deelnemers aan het IM/BITA onderzoek van Hogeschool Inholland

19-08-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Sinds 2012 is Aranea betrokken bij de (door)ontwikkeling en het doceren van de afstudeerrichting Informatiemanagement (IM) en Business-IT alignment (BITA) bij Hogeschool Inholland. Als onderdeel van het afstuderen voor dit specifieke vak dienen studenten ‘in het veld’ een onderzoeksopdracht uit te voeren. Een unieke kans voor organisaties en bedrijven om een frisse blik van buiten te krijgen op hun IM of BITA vraagstuk, waarvan in de afgelopen jaren de gemeenten Maastricht, Oss en Venlo al gebruik maakten. Geeft uw gemeente dit jaar het jong aanstormend talent een kans hun theoretische kennis te toetsen in uw organisatie?

Stuur een mail naar info@aranea.nl voor het plannen van een oriënterend gesprek, of ga eerst naar de Aranea website voor meer informatie http://www.aranea.nl/gezocht-deelnemers-aan-het-imbita-onderzoek-van-hogeschool-inholland/

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig