SPS biedt whitepaper “Grootste ergernis is reactietijd van software” aan

20-08-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Medewerkers die performanceproblemen ervaren met een applicatie, zijn niet de beste ambassadeurs van een organisatie. De problemen kosten tijd en leiden tot frustraties. Maar, wat men doen als het inzicht in de gebruikservaringen ontbreekt en men slechts af kan gaan op wat de eindgebruiker vertelt? Uit onderzoek uitgevoerd door SPS onder ruim 1.000 eindgebruikers blijkt dat de reactietijd van software de top 5 IT-ergernissen aanvoert. Hieronder worden problemen verstaan als het lang laden van applicaties, het traag reageren na een muisklik en langzaam bladeren. In dit whitepaper zetten wij enkele opvallende resultaten uit het onderzoek uiteen en bieden we u een concrete oplossing voor het verbeteren van de eindgebruikerservaring.

Voor de whitepaper klik hier

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig