Sinds 1 september jl. heeft Oracle de licenties gewijzigd

17-09-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Per 1 september jl. heeft Oracle de officiële release van Oracle Database Standard Edition 2 vrijgegeven. Oracle SE1 en SE verdwijnen binnenkort van de prijslijst. Oracle SE2 heeft nieuwe restricties: 2 sockets, minimaal 10 NUP per server en 16 threads. Deze wijzigingen hebben gevolgen voor uw huidige SE1 of SE Oracle licenties! Voor de snelle beslissers zijn er tot 1 december a.s. aantrekkelijke mogelijkheden om de huidige licenties tegen beperkte investeringen uit te breiden of te migreren.  

Meer informatie: http://www.thedoc.nl/actueel/oracle-standard-edition-2-se2-released

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig