Kennis is key bij PQR

28-09-2015 • Geplaatst in Persbericht door Renk Ruijter

 

Combinatie van partnerstatussen en hoge certificeringen maakt uniek en geeft klant vertrouwen

 De Meern, 28 september 2015 – PQR mag zich de eerste en enige Citrix Platinum Solution Advisor in Nederland met drie specialisaties noemen. Kennis is key bij PQR en dit zien we terug in de hoogste certificeringen van de topmerken. PQR-medewerkers worden gestimuleerd om zich te blijven ontwikkelen en dat geeft klanten vertrouwen.

 Citrix specialisaties

Citrix heeft een nieuw specialisatieprogramma opgezet waarbij Platinum Solution Advisors minimaal twee van de volgende specialisaties moeten hebben: Virtualization Specialist, Mobility Specialist en Networking for Data Center Specialist. Een optionele specialisatie is Networking for Apps & Mobile Security. PQR is momenteel de enige Platinum Solution Advisor partner met alle specialisaties.

 

Specialisaties laten zien dat een partner over alle technische competenties en sales- en servicecapaciteiten beschikt op het allerhoogste niveau; zaken die van cruciaal belang zijn voor een geslaagd project. Om het Citrix Specialist-label uit te mogen dragen heeft PQR met succes de strenge voorwaarden volbracht: in het bezit van de meest recente certificeringen, geslaagd voor een uitdagende praktische opdracht en aantoonbare geslaagde projecten bij tevreden klanten. Grotere klanttevredenheid en loyaliteit zijn het directe gevolg.

 

VMware
De VMware Hybrid Cloud competentie is tevens aan de lijst van certificeringen toegevoegd. Met deze competentie toont PQR aan te beschikken over de benodigde kennis voor de implementatie en on-premises integratie van VMware's public clouddiensten op basis van vCloud Air. PQR gebruikt deze kennis om aan klanten te laten zien wat er mogelijk is voor hun specifieke ICT-infrastructuur. Het hoge certificeringsniveau van een topleverancier als VMware geeft klanten de garantie dat de informatie die zij krijgen up-to-date is. Daarnaast borgt dit de ondersteuning vanuit de leveranciers, waardoor klanten op nog meer support kunnen rekenen.

 

NetApp

Sinds vorige week beschikt PQR over de NetApp Clustered Data ONTAP Specialisatie. Vanuit NetApp een erkenning voor PQR’s kwaliteiten op het gebied van verkoop, design, ICT-architectuur en implementaties. Voor klanten de garantie dat zij voor al deze zaken bij PQR aan het juiste adres zijn. Klanten die naar een next-generation datacenter willen migreren, kunnen hierover sparren met PQR.

 

NVIDIA en WatchGuard
Afgelopen maand is PQR uitgeroepen tot Cloud Virtualization Partner van NVIDIA. Daarnaast is PQR benoemd tot WatchGuard ONE Gold Partner omdat zij de netwerksecurity-oplossingen van WatchGuard op het hoogste niveau beheerst.

 

Klanten en kennis
PQR is uniek als het gaat om de hoge mate van certificeringen en partnerstatussen. Naast de meest recente, hierboven beschreven specialisaties, certificeringen en competenties, is PQR onder meer Cisco Premier Partner, Citrix Elite Partner, Hitachi Data Systems Platinum Partner, HP Platinum Partner, meervoudig Microsoft Gold Partner, NetApp Star Partner, RES Platinum Partner en VMware Premier Partner. Klanten weten daarmee wat ze met PQR, als advies- en implementatiepartner, in huis halen. Hun tevredenheid staat centraal en PQR realiseert dat door haar expertise en praktijkervaring continu te delen en in te zetten.

 

Over PQR
PQR, advies- en implementatiepartner, verzorgt het gehele traject voor professionele ICT-infrastructuren met focus op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken met optimale gebruikerservaring.

Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en zijn te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de ICT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering. Met de expertises datacenter, workspace, cloud en bijbehorende IT-services, staat PQR garant voor een stabiele IT-omgeving, zonder dat processen complexer worden.

Naast de vele referenties beschikt PQR over een breed kennisgebied, getuige de vele hoogste partnerstatussen en certificeringen. PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers.

PQR B.V.
Rijnzathe 7
3454 PV De Meern
www.PQR.com
@PQRnl

 

Meer informatie en beeldmateriaal
PQR, Karin Mulder, Marketing & Communicatie Manager, tel: +31 (0)30 6629729, e-mail: karin.mulder@pqr.nl.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig