Nieuw VIAG bedrijfslid C-Content stelt zich voor

16-10-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Het ‘oude’ zoeken kost onnodig veel tijd.

 U zoekt een publicatie die u een week of wat geleden hebt gelezen. Maar waar hebt u dat document toen gevonden? Stond dat op de afdelingsschijf, zat het als bijlage in een e-mail? U raadpleegt een kennisbank, het DMS/ zaaksysteemmet verschillende zoektermen of registratie applicaties als de BAG. LinkedIn dan? Elke bron, platform en uitgever presenteert de zoekresultaten op zijn eigen manier. Zoeken in al die verschillende bronnen is daarom een tijdrovende bezigheid.

“Contentintegratie helpt overheidsfunctionarissen om zowel tijd-, plaats- en device onafhankelijk als efficiënter te werken.”

 Het nieuwe vinden

MY-LEX Overheid® is één geïntegreerd zoeksysteem voor al uw interne en externe informatiebronnen. Het mid- en front-office systeem biedt bijvoorbeeld de beleidsmakers en zaakbehandelaars direct toegang tot alle relevante informatie. Snel, compleet en actueel.

Alle interne en externe bronnen die u voorheen onafhankelijk van elkaar moest doorspitten, doorzoekt u nu via één zoekscherm. De zoekresultaten van gestructureerde (metadata) en ongestructureerde data (documenten) worden met de juiste rangschikking, snel en compleet gepresenteerd in een intuïtieve en gebruiksvriendelijke omgeving.

Vinden van de juiste informatie is vaak het begin van een taak of proces (opname van gevonden informatie in het eigen werkproces). U kunt in MY-LEX Overheid® daarom zelf dossiers aanmaken. Daarin kunt u tekstfragmenten uit zoekresultaten opslaan, maar ook links van belangrijke sites, bestanden of andere bronnen. En wilt u dit dossier met een collega delen? U deelt het dossier met een muisklik.

Op de hoogte blijven van een specifiek onderwerp of thema is met MY-LEX Overheid® gemakkelijk. Als gebruiker geeft u zelf aan welke thema’s u belangrijk vindt. De applicatie geeft een bericht per e-mail en/ of een signaal in de applicatie als over dit thema een nieuwe publicatie verschijnt en toont deze direct. Zo blijft u zonder moeite op de hoogte over wat er speelt in uw vakgebied.

Over C-CONTENT

C-CONTENT b.v. (1987) heeft zich in de afgelopen 10 jaar geconcentreerd op de ontwikkeling van contentintegratie technologie en oplossingen. Dat wil zeggen het via één interface onmiddellijk toegang verschaffen tot de juiste informatie, onafhankelijk van de (locatie van de) bron. MY-LEX Overheid® is hét contentintegratiesysteem voor de overheid. Direct toegang tot de juiste informatie, snel, compleet en actueel.

Voor de website klik https://www.c-content.nl/

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig