Webcare DigiD

16-10-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Logius is onlangs gestart met webcare voor DigiD en MijnOverheid.

Het team bestaat uit drie medewerkers die reageren op vragen via twitter en Facebook. Om de burgers zo goed mogelijk te helpen en op een correcte manier te woord te staan, werkt het team met het zogenoemde vier-ogen-principe. Berichten die de deur uitgaan worden dubbel gecontroleerd. Voor de inhoudelijk ingewikkelde vragen is er in de tweede lijn altijd een inhoudelijk verantwoordelijke beschikbaar, zoals een productmanager of jurist.

De 'openingstijden' van webcare zijn gelijk aan die van de telefonische helpdesk: van 8.00 uur tot 22.00 uur.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig