Alert Online 2015

29-10-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

 

In Nederland zijn we steeds vaker en langer online. Op het werk, op school, thuis of onderweg. Met onze telefoon, tablet of computer. Gelukkig zijn we ons steeds meer bewust dat dit risico’s met zich meebrengt. Maar weten we ook wat kunnen doen om ze te voorkomen? De campagne Alert Online een gezamenlijk initiatief van overheid, bedrijfsleven en wetenschap – helpt om de kennis over online veiligheid te vergroten en daar naar handelen te stimuleren. Bij jong en oud en van werkvloer tot boardroom. Alert Online loopt van 26 oktober tot en met 6 november 2015.

 Het concept van Alert Online is namelijk dat organisaties zelfstandig activiteiten organiseren en gebruik kunnen maken van de gezamenlijk toolkit en materialen, waaronder de Alert Online quiz en verschillende animatie-filmpjes over phishing, social engineering, wifi en virussen. Misschien niet allemaal direct relevant voor de VIAG-leden zelf. Maar wel heel bruikbaar voor de VIAG leden om uit te zetten binnen hun eigen organisaties.

 Voor meer informatie en een animatiefilm klik hier

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig