Citrix stopt met Password Manager en adviseert Imprivata

10-11-2015 • Geplaatst in Persbericht door Renk Ruijter

 

Calvin Hsu, vice president, product marketing, Desktops and Apps, bij Citrix:

“Dankzij Imprivata hebben klanten van Citrix SSO-technologie de beschikking over een oplossing die ze verzekert van continuïteit van kritische processen in omgevingen met XenDesktop en XenApp, inclusief toegang vanaf Thin en Zero Cliënts. Imprivata OneSign is een bewezen oplossing voor SSO en authenticatie voor alle Citrix-omgevingen. We adviseren onze klanten daarom Imprivata om te zo de desktop virtualisatie-oplossingen op te waarden tot de nieuwste platforms.”

Meer informatie kunt u vinden op: www.imprivata.nl of http://commit-it.nl/consultancy-commit-it/single-sign-on-commit-it.html

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig