Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

25 jarig jubileum van de VIAG wordt opgeluisterd met “Innovatietrip naar HP Bristol Labs”

01/12/2015

 

De VIAG organiseert in verband met haar 25 jarig jubileum samen met HP een innovatietrip naar de HP labs in Bristol (UK).

Tijdens deze reis (3 à 4 dagen) krijgt u een Innovatie en Technology update inclusief business discussie rondom Information Management, Cloud en Security. Onderdeel van deze innovatietrip is een referentiebezoek aan een Engelse Overheidsinstelling welke ervaring heeft met innovatieve oplossingen voor haar organisatie

Het HP Business Innovation Lab is gelegen op de HP Labs campus in Bristol, Engeland. HP Labs in Bristol is één van de grootste centrale research centers en is de thuisbasis van het Cloud & Security Research Lab. Hiernaast is dit de belangrijkste corporate research lab van HP in Europa.

 Wilt u alvast uw interesse voor deelname kenbaar maken, stuur uw bericht naar info@viag.nl