Burgers moeten met Digi-d inloggen om contact te kunnen maken.

26-11-2015 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

In het Brabantse Oosterhout hebben ze hun eigen oplossing gevonden voor het probleem dat e-mails vaak slecht beantwoord worden: een digitale drempel. Sinds deze week is een simpele mail naar sturen niet meer mogelijk. Digitaal contact met de gemeente moet nu altijd via het contactformulier op de site. Om dat te kunnen invullen is inloggen met Digi-D verplicht. Het besluit van de gemeente leidt tot aardig wat verontwaardiging op de sociaal media.

Een heldere toelichting wordt er verder ook niet gegeven. De wethouder is er inmiddels op aangesproken in de raadsvergadering en heeft daar beloofd met een passend voorstel te komen.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig