Digipoort wordt vernieuwd

26-11-2015 • Geplaatst in Ongecategoriseerd door Renk Ruijter

De onderliggende infrastructuur van Digipoort zal volgend jaar worden verbeterd - dit zal voor gebruikers consequenties hebben.

Digipoort is het beveiligde digitale kanaal van de overheid. Beheerder Logius meldt op de eigen website dat de vernieuwing Digipoort toekomstbestendiger maakt. Hiervoor is het wel nodig dat gebruikers volgend jaar overstappen naar de vernieuwde infrastructuur van Digipoort. Daarvoor zijn mogelijk aanpassingen in de software nodig. Logius zal de overstap begeleiden, en werkt hierbij samen met De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit, Douane, Rijkswaterstaat, Belastingdienst en De Nederlandsche Bank. Gebruikers ontvangen op korte termijn meer informatie.

Meer informatie

Website Logius

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig