Marktscan Digikoppeling

15-01-2016 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

 

KING en Logius zijn gestart met een nieuwe marktscan Digikoppeling.

De marktscan helpt overheden om een geschikte leverancier te selecteren voor de levering van een generieke Digikoppeling oplossing, zodat aansluitingen op diverse landelijke voorzieningen gerealiseerd kunnen worden.

Het inschrijvingsproces verloopt via Tenderned. Alle leveranciers van Digikoppeling kunnen hun productaanbod tot 22 januari 2016 aanleveren. Eind januari 2016 publiceren KING en Logius het overzicht van de leveranciers die voldoen aan het Programma van Eisen van Digikoppeling (PvE).

Deze marktscan is een actualisatie op de marktscan Digikoppeling die in het voorjaar van 2013 is gepubliceerd. Destijds voldeden 10 leveranciers aan het PvE.

Meer informatie

Website Logius

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig