SPS biedt whitepaper “Cloud Monitoring essentieel voor integraal inzicht” aan

15-01-2016 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Op het moment dat een gedeelte van de IT-infrastructuur buiten de deur wordt geplaatst, is het essentieel dat IT-afdelingen grip houden op de volledige IT-omgeving. Het beheer van één of meerdere infrastructuurdelen en/of applicaties mag dan extern belegd zijn, de eindverantwoordelijkheid blijft altijd intern liggen. Om aan deze verantwoordelijkheid te kunnen voldoen, is end-to-end inzicht nodig in de IT-infrastructuur.

In dit whitepaper geven wij antwoord op de vraag hoe belangrijk integraal inzicht in de keten is als de IT-infrastructuur wordt opgesplitst. Welke valkuilen moet u ontwijken op het moment dat u (een gedeelte van) uw IT-infrastructuur in de cloud onderbrengt? Hoe zorgt u ervoor dat het inzicht in de cloud hetzelfde is als on-premise? Kortom, hoe creëert u totaalinzicht en behoudt u de controle over de kwaliteit van uw dienstverlening?

Download whitepaper

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig